sTN VoIP op het netwerk van KPN

Met sTN VoIP op het netwerk van KPN maak je gebruik van de modernste technologie voor vast bellen met een mooie korting. Je belt over het betrouwbare netwerk van KPN via een telefooncentrale in de cloud. Met sTN VoIP op het netwerk van KPN kies je voor betere bereikbaarheid, kostenbesparing en oneindig veel functionaliteiten.

  

Daarom sTN VoIP op het netwerk van KPN

Kies je voor sTN? Dan kies je voor ouderwets goede service. We helpen je je de telefonische bereikbaarheid van jullie organisatie zo goed mogelijk in te richten. Zodat jouw klant zo snel mogelijk de juiste persoon aan de lijn heeft.

  

KPN netwerk.  

Met sTN VoIP bel je over een internetlijn via het betrouwbare netwerk van KPN.

Gratis nummerbehoud.

Bel je al over een vaste lijn? Wij zorgen er gratis voor dat je jouw nummer behoudt. Een extra service vanuit ons!

Cloud telefooncentrale.

Een betrouwbare telefooncentrale in de cloud met oneindig veel functionaliteiten.

De ideale vaste telefonie
oplossing voor het MKB

  Telefooncentrale in de cloud

  Gratis behoud van bestaande nummers

  Onbeperkt bellen of naar verbruik

  Met internettelefoons die klaar zijn voor gebruik

  Een aparte internetlijn voor telefonie

 

 


Meer weten over sTN VoIP?
Neem dan contact op met een van onze VoIP adviseurs. Zij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw bedrijf! 

Offerte aanvraag

Een greep uit de functionaliteiten:

Zekerheden

 • 15% MKB korting.
 • Gratis nummerbehoud.
 • Onbeperkt bellen of naar verbruik.

Kunnen wij je helpen?


Een van onze adviseurs helpt je graag verder.
Je bereikt ons op: 0348 – 49 50 51.

Veelgestelde vragen VoIP

VoIP-telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. VoIP is de standaard voor vast bellen in Nederland. Met een VoIP abonnement van sTN bel je over een internetlijn via het betrouwbare netwerk van KPN.

De belangrijkste voordelen van VoIP via sTN.

 • Je bent flexibel. Het aantal gebruikers kan je maandelijks op- of afschalen waardoor je nooit te veel betaalt.
 • De service naar klanten toe verbetert. Door de keuzemenu’s en welkomstboodschap kunnen jullie klanten sneller te woord staan.
 • Je krijgt grip op de bedrijfsvoering. Je hebt direct inzicht in de belkosten. En door een goed belplan werk je efficiënter.
 • Altijd de beste prijs. Je bent niet afhankelijk van één provider. sTN houdt de markt altijd scherp in de gaten en brengt je op de hoogte als er een betere optie voor je is.

De kosten van VoIP-telefonie zijn afhankelijk van hoe groot je bedrijf is en hoe veel je belt. VoIP-telefonie is vaak goedkoper dan traditionele telefonie-oplossingen. Dat komt omdat je geen dure centrale hoeft te kopen en te onderhouden en doordat de (internationale) belminuten voordeliger zijn.

Wil je weten wat VoIP kost bij sTN? Bekijk onze aanbiedingen. Of bel ons en je weet binnen 10 minuten waar je aan toe bent: 0348 – 49 50 51.

Heb je nu geen tijd? Maak een belafspraak via het formulier onderaan deze pagina en we bellen je op het moment dat het jou uitkomt.

Snelle en stabiele Internetverbinding

Hoe sneller en stabieler jouw internetverbinding is, hoe beter de kwaliteit van de gesprekken. Eén telefoongesprek vereist ongeveer 150 kb/s bandbreedte. Kies je voor VoIP via sTN? Dan zorgen wij voor een stabiele internetverbinding met voldoende bandbreedte.

VoIP pakket

Om te kunnen bellen via VoIP heb je een VoIP pakket nodig. Daarmee bel je over een internetverbinding via een telefooncentrale in de cloud. Elk toestel wordt voorzien van een virtuele telefoonlijn, het VoIP account. 

Telefoonnummer

Heb je nog geen nummer? We zorgen voor nieuwe telefoonnummers. Je kunt kiezen uit lokale netnummers of landelijke bedrijfsnummers. Is er al een vast telefoonnummer? Dan zorgen wij ervoor dat je die behoudt en we adviseren je over het beëindigen van de oude telefoondienst.

VoIP toestel

Uiteraard heb je een telefoontoestel nodig om te bellen. Voor VoIP is dat een IP of internettoestel. Al onze VoIP-telefoons leveren we klaar voor gebruik af.  

 

Een belplan is een stappenplan waarin je aangeeft wat er moet gebeuren als je vaste telefoon nummer gebeld wordt. Je maakt een belplan voordat je start met VoIP telefonie.

Je kunt in het belplan instellen:

 • bij wie een oproep binnenkomt
 • hoe lang de telefoon rinkelt
 • wat er gebeurt als er niemand opneemt
 • wat er gebeurt buiten openingstijden

Ga jij een belplan opstellen? Lees dan eerst even onze 5 tips voor het opstellen van een belplan. Kies je voor VoiP via sTN? Dan helpen we je bij het opstellen.

 

Jazeker! Met VoIP van sTN is het mogelijk om diverse locaties te verbinden tot één supersnel en veilig netwerk. Technisch vormen de verschillende locaties dan één netwerk waardoor het niet meer uitmaakt vanaf welke locatie wordt gewerkt.

Nee, je betaalt niet voor inkomende oproepen wanneer je deze beantwoordt op je VoIP-telefoon.

De internationale tarieven verschillen per land. Op deze pagina vind je een overzicht met het starttarief en het minuttarief van alle landen wereldwijd.

Op deze pagina vind je onze VoIP handleiding, hier vind je alles wat je moet weten om goed gebruik te maken van VoIP van sTN en jouw toestel.

Hoe gaat de overstap naar VoIP?

Er zijn veel verschillende bedrijven die VoIP telefonie aanbieden. Er zit veel verschil in de pakketprijzen op hun websites. Dat komt doordat sommige aanbieders noodzakelijke kosten weglaten en anderen die wel berekenen. Verborgen kosten zijn o.a. een internetlijn, de router, een switch, nieuwe toestellen en extra LAN bekabeling.

Wil je zeker zijn van een goede aanbieding?

 • Let op of de aanbieder geregistreerd is bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
 • Vraag altijd eerst een volledige offerte op. Let er op dat bij de abonnementsprijs de kosten voor infrastructuur, gebruikers en kanalen meegenomen zijn.

Overstappen naar VoIP duur normaalgesproken 4-6 weken. Wij gaan verder dan alleen de telefonie. Wij zorgen voor betrouwbaar internet, geschikte apparatuur en de installatie daarvan. Ook helpen we je met het maken van een belplan, waarmee je regelt wat er moet gebeuren als je nummer gebeld wordt.

Bel onze Helpdesk (0348 – 49 50 51), we gaan na wat jullie wensen zijn en hoe veel jullie de lijnen gebruiken. Tien minuten later weet je welk VoIP pakket het beste bij jullie past.

 

 

Heb je al een vast nummer en wil je die behouden? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat je jouw nummer of nummers behoudt. VoIP telefonie van sTN is provider onafhankelijk. Zo is het heel eenvoudig om over te stappen.

Dit hangt af van de bandbreedte en snelheid van de bestaande internetverbinding.

Kies je voor VoIP via sTN? Dan gaan we eerst na of je huidige verbinding geschikt is voor VoIP. Heb je geen voldoende internetverbinding? Dan zorgen wij voor een stabiele internetverbinding met voldoende bandbreedte. Zo ben je verzekerd van een goede gesprekskwaliteit en kan je altijd bij ons terecht als de telefonie niet werkt.

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Onafhankelijk advies


Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van één telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Al 2.000 bedrijven gingen je voor


Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.

Afbeelding