Zakelijk bellen via Vodafone
Vodafone ONE Mobile is de voordeligste keuze als je zakelijk belt buiten Europa en de VS. Met de handige Rest of the World add-on bel je worry free over heel de wereld.

Supersnel.

Het Vodafone netwerk is beoordeeld als één van de beste van Europa en ondersteunt een hoge downloadsnelheid. 

Gratis onderling bellen.

Al jouw medewerkers bellen met Vodafone abonnementen gratis naar elkaar.

Wereldwijde dekking.

Worry free bellen in Nederland en 158 andere landen met het Internationale 4G netwerk.

2 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 20,26 € 17,73 /mnd


Bestel nu mét korting

7GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 24,31 € 21,27 /mnd


Bestel nu mét korting

21GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 29,38 € 25,71 /mnd


Bestel nu mét korting

Onbeperkt Internet
 +
Onbeperkt zakelijk bellen/sms NL&EU

van€ 33,43 € 29,25 /mnd


Bestel nu mét korting

Prijzen exclusief BTW. Bekijk de actuele tarieven.

Doe je veel zaken buiten Europa?

Upgrade naar Vodafone Rest of World

Kosten voor zakelijk internetten, bellen en sms’en buiten Europa vallen niet binnen je Vodafone abonnement. Voor de landen buiten de EU is het mogelijk een upgrade te doen waarmee je je nationale bundel ook kan verbruiken in de rest van de wereld. Dit kost €57,- per nummer per maand, bovenop de gebruikelijke abonnementekosten. Dit kan niet per mand aan- of uit worden gezet en geld voor de gehele looptijd van het desbetreffende abonnement.

Blijf er ten alle tijden op letten dat je niet over de (nationale) bundel heen gaat. Dit kan zorgen voor hoge extra kosten!

 

 

Afbeelding
Afbeelding

Razendsnel 5G met Vodafone


Razendsnel internetten, efficiënter appen en bijna geen vertraging meer.

Dat is wat je te wachten staat bij Vodafone 5G. Het 5G netwerk van Vodafone is nu al in heel Nederland beschikbaar, maar ook in het buitenland kan je bij Vodafone al genieten van het ultrasnelle 5G, bijvoorbeeld in Duitsland en China, meer landen volgen snel! Vodafone nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de nieuwste innovatie.

 

Bekijk onze Vodafone abonnementen

 

Benieuwd of we jouw rekening ook omlaag krijgen?

  • Al 25 jaar de beste prijs voor zakelijk bellen voor het MKB.
  • Telecompartner van de brancheorganisaties.
  • Unieke prijsafspraken met KPN.

Betrouwbare service.

Onze adviseurs Marion, Niels of Camiel zoeken vrijblijvend de beste deal voor je uit.

Plan een gratis adviesgesprek

Veelgestelde vragen mobiel

Je kunt overstappen als het contract met je huidige provider afloopt. De meeste zakelijk mobiel abonnementen hebben een looptijd van 1 of 2 jaar. Daarna wordt je contract steeds stilzwijgend verlengd met een maand en kan je elke maand opzeggen. Je hoeft niet te wachten tot de einddatum van je contract voor je kunt overstappen. Dit kan al 120 dagen van tevoren. Als je op tijd overstapt, sluit je nieuwe mobiel zakelijk abonnement naadloos aan op je oude. 

Als je overstapt naar een andere mobiele provider, dan regelt de nieuwe provider de overstap. Beëindig nooit zelf je contract, dan kan je jouw nummer niet behouden. Overstappen kan geld kosten. Als je overstapt via sTN, dan berekenen we daarvoor geen kosten en wij zeggen je oude zakelijk mobiel abonnement op. We zorgen voor een naadloze aansluiting zodat je geen telefoontje op je eigen nummer hoeft te missen.

Ja, je kunt je zakelijke nummer altijd meenemen naar je nieuwe mobiele provider. Bij het bestellen geef je aan wat je huidige mobiele nummer is en bij welke provider je nu zit. Wij zorgen ervoor dat je mobiele nummer wordt overgezet naar je nieuwe netwerk. Als je overstapt via sTN, dan berekenen we daarvoor geen kosten.
sTN biedt alleen zakelijk Sim Only van de 3 beste providers van Nederland: KPN, T-mobile en Vodafone. Want je telefoon moet het gewoon doen, toch?
Wil je advies over het beste zakelijk Sim Only abonnement in jouw geval? Bel met de servicedesk: 0348 – 49 50 51. Nu geen tijd? Plan een bel afspraak in en we bellen je op het moment dat jou uit komt.

De levertijd van jouw SIM-kaart hangt af van jouw huidige abonnement:

  • Is je huidige mobiel zakelijk abonnement afgelopen? Of wil je een nieuw zakelijk nummer? Dan ontvang je na je bestelling de SIM-kaart binnen 2 werkdagen.
  • Heb je nog een abonnement lopen? Dan ontvang je de SIM-kaart voordat je huidige abonnement afloopt.

Sluit je voor jouw bedrijf meerdere KPN abonnementen van dezelfde variant af? Dan deel je de GB’s met je collega’s. 

Alleen via sTN deel je data met je collega's bij alle varianten (2GB, 5GB en 10GB)! Sluit je dit abonnement af op de website van KPN? Dan kan je alleen data delen bij de ‘unlimited’ abonnementen.

Rekenvoorbeeld volledig data delen:

In dit voorbeeld delen alle abonnementen hun data. De kosten zijn zo beter voorspelbaar.

AbonnementenVerbruikAbonnementskostenBuitenbundel kosten
5 GB3 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB6 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB4 GB€ 18,60€ 0,00
Subtotaal13 GB€ 55,80€ 0,00
Totaal € 55,80 

 

Rekenvoorbeeld gedeeltelijk data delen:

In dit voorbeeld delen alleen de abonnementen met 5GB hun data. Het 2GB abonnement valt daarbuiten waardoor al snel buitenbundelkosten ontstaan.

AbonnementenVerbruikAbonnementskostenBuitenbundel kosten
2 GB3 GB€ 16,60€10,00
5 GB6 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB4 GB€ 18,60€ 0,00
Subtotaal13 GB€ 54,00€ 10,00
Totaal € 64,00 
Welke zakelijke mobiele provider past bij mij?

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de Nederlandse netwerken tot de wereldtop behoren. De dekking tussen providers verschilt wel. Op de website van de mobiele aanbieder wordt een kaart getoond met dekkingsinformatie. Daar kun je checken hoe de netwerkdekking bij jou in de buurt is. 

Als de dekking goed is, hoeft dit niet te betekenen dat je overal bereikbaar bent. Is jouw kantoor bijvoorbeeld zwaar geïsoleerd of werk je in een gebouw met een stalen constructie? Dan kan het zijn dat je naar buiten moet om jouw mobiel te kunnen gebruiken. Bel je met KPN, T-Mobile of Vodafone? Dan kan je ook mobiel bellen via wifi.

Het Duitse onderzoeksbureau P3 doet regelmatig onderzoek naar de mobiele netwerken in Nederland. Via sTN bel je als ondernemer met korting via de zakelijke netwerken van KPN, T-Mobile of Vodafone. Alle drie deze providers krijgen in het onderzoek het predicaat 'uitstekend'. De uitkomst van de onderzoeken vind je op de website van het onderzoeksbureau.

De tarieven voor zakelijk bellen en internetten buiten Europa kunnen snel oplopen. Bel je dus vaak voor zaken buiten de EU? Zorg dan dat je een passend abonnement kiest. Hieronder een overzicht per provider.

T-Mobile: onbeperkt in de VS

Ga je als ondernemer vaak op zakenreis naar de VS? T-Mobile heeft standaard in het pakket onbeperkt bellen en sms’en als je in de VS bent. Je belt dan via het T-Mobile USA netwerk. Met het onbeperkt internet abonnement van T-Mobile bel je ook gratis naar de VS.

Ben je buiten de EU of de VS? Dan internet je voordeliger met een Travel & Surf pas.  

Vodafone: voordelig buiten de EU en de VS.

Vodafone heeft de Worry free Rest of World buitenlandbundel waarmee iedere internationale ondernemer goedkoper belt, sms’t of internet. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

KPN: voordelige bundels.

KPN heeft buitenlandbundels waarmee je goedkoper kunt bellen, sms’en of internetten buiten de EU. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Afbeelding

Ben je toe aan een nieuw zakelijk mobiel toestel?

Wij vinden de beste aanbieding voor jouw zaak.

Zoek je een goedkoop toestel om alleen mee te bellen? Of toch de nieuwste Samsung of iPhone met veel opslagcapaciteit? De vergelijkingssites schieten als paddenstoelen uit de grond. En er is super veel keuze. Wat is echt het beste toestel voor jou als ondernemer? Bespaar jezelf de tijd en het gedoe om het uit te zoeken. Wij vinden de beste prijs.

Vraag offerte aan.