Zakelijk bellen via T-Mobile

Ontvang 10% korting op T-Mobile zakelijk mobiel en bel voortaan ook met korting. Met T-Mobile ben je verbonden met het snelste en meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. En T-Mobile heeft de hoogste mastdichtheid in Nederland.

Snelste mobiele netwerk.

Al 4 jaar op rij getest als het snelste mobiele netwerk van Nederland.

Onbeperkt, ook naar de VS.

Onbeperkt bellen in NL, EU en VS. Onbeperkt internet in NL én 25GB in EU én VS.

Flexibele abonnementen. 

Meer of minder data? Stel maandelijks bij, omhoog of omlaag.

Profiteer van 10% extra korting via sTN

Jouw T-Mobile @ Work met extra scherpe prijzen

 

3 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen, ook in de VS
Bellen naar EU/VS: 180 min/pmnd

van€ 16,00  € 13,50 /mnd


Bestel nu mét korting

16 GB
+
Onbeperkt zakelijk bellen, ook in de VS
Bellen naar EU/VS: 180 min/pmnd

van€ 22,00 € 19,80/mnd

Bestel nu mét korting

Onbeperkt internet
+
Onbeperkt zakelijk bellen: in EU/VS en naar EU/VS

van€ 26,00- € 23,40 /mnd

 
Bestel nu mét korting

Prijzen exclusief BTW. Bekijk de actuele tarieven.

Afbeelding

T-Mobile zakelijk met extra korting via sTN

Sluit nu jouw T-Mobile zakelijk mobiel abonnement af en je ontvangt maandelijks 10% korting. Voor elk nummer dat je afsluit, bespaar je over de looptijd tot € 30,-. Sluit je 10 nummers af? Dan bespaar je dus tot wel €300,-. Dat tikt lekker aan!

Afbeelding

Geen aansluitkosten: bespaar € 20,00 per nummer.

Bespaar direct € 20,00 per afgesloten T-Mobile zakelijk Sim Only abonnement.

Kies je voor sTN? Dan nemen wij de aansluitkosten voor onze rekening. Dat is een besparing van nog eens 5% in het eerste jaar!

5G van T-Mobile


Het begin van innovatie staat voor de deur!

Het gloednieuwe 5G-netwerk van T-Mobile zorgt voor stabieler en supersnel internet. De mogelijkheden voor jou als ondernemer zijn eindeloos. Til jouw bedrijf naar het volgende niveau met 5G van T-Mobile. Ervaar meer gemak, veiligheid en bovenal plezier!

 

Bekijk onze T-Mobile  abonnementen

 

Afbeelding

Benieuwd of we jouw rekening ook omlaag krijgen?

  • Al 25 jaar de beste prijs voor zakelijk bellen voor het MKB.
  • Telecompartner van de brancheorganisaties.
  • Unieke prijsafspraken met KPN.

Betrouwbare service.

Onze adviseurs Marion, Niels of Camiel zoeken vrijblijvend de beste deal voor je uit.

Plan een gratis adviesgesprek

Veelgestelde vragen mobiel

Je kunt overstappen als het contract met je huidige provider afloopt. De meeste zakelijk mobiel abonnementen hebben een looptijd van 1 of 2 jaar. Daarna wordt je contract steeds stilzwijgend verlengd met een maand en kan je elke maand opzeggen. Je hoeft niet te wachten tot de einddatum van je contract voor je kunt overstappen. Dit kan al 120 dagen van tevoren. Als je op tijd overstapt, sluit je nieuwe mobiel zakelijk abonnement naadloos aan op je oude. 

Als je overstapt naar een andere mobiele provider, dan regelt de nieuwe provider de overstap. Beëindig nooit zelf je contract, dan kan je jouw nummer niet behouden. Overstappen kan geld kosten. Als je overstapt via sTN, dan berekenen we daarvoor geen kosten en wij zeggen je oude zakelijk mobiel abonnement op. We zorgen voor een naadloze aansluiting zodat je geen telefoontje op je eigen nummer hoeft te missen.

Ja, je kunt je zakelijke nummer altijd meenemen naar je nieuwe mobiele provider. Bij het bestellen geef je aan wat je huidige mobiele nummer is en bij welke provider je nu zit. Wij zorgen ervoor dat je mobiele nummer wordt overgezet naar je nieuwe netwerk. Als je overstapt via sTN, dan berekenen we daarvoor geen kosten.
sTN biedt alleen zakelijk Sim Only van de 3 beste providers van Nederland: KPN, T-mobile en Vodafone. Want je telefoon moet het gewoon doen, toch?
Wil je advies over het beste zakelijk Sim Only abonnement in jouw geval? Bel met de servicedesk: 0348 – 49 50 51. Nu geen tijd? Plan een bel afspraak in en we bellen je op het moment dat jou uit komt.

De levertijd van jouw SIM-kaart hangt af van jouw huidige abonnement:

  • Is je huidige mobiel zakelijk abonnement afgelopen? Of wil je een nieuw zakelijk nummer? Dan ontvang je na je bestelling de SIM-kaart binnen 2 werkdagen.
  • Heb je nog een abonnement lopen? Dan ontvang je de SIM-kaart voordat je huidige abonnement afloopt.

Sluit je voor jouw bedrijf meerdere KPN abonnementen van dezelfde variant af? Dan deel je de GB’s met je collega’s. 

Alleen via sTN deel je data met je collega's bij alle varianten (2GB, 5GB en 10GB)! Sluit je dit abonnement af op de website van KPN? Dan kan je alleen data delen bij de ‘unlimited’ abonnementen.

Rekenvoorbeeld volledig data delen:

In dit voorbeeld delen alle abonnementen hun data. De kosten zijn zo beter voorspelbaar.

AbonnementenVerbruikAbonnementskostenBuitenbundel kosten
5 GB3 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB6 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB4 GB€ 18,60€ 0,00
Subtotaal13 GB€ 55,80€ 0,00
Totaal € 55,80 

 

Rekenvoorbeeld gedeeltelijk data delen:

In dit voorbeeld delen alleen de abonnementen met 5GB hun data. Het 2GB abonnement valt daarbuiten waardoor al snel buitenbundelkosten ontstaan.

AbonnementenVerbruikAbonnementskostenBuitenbundel kosten
2 GB3 GB€ 16,60€10,00
5 GB6 GB€ 18,60€ 0,00
5 GB4 GB€ 18,60€ 0,00
Subtotaal13 GB€ 54,00€ 10,00
Totaal € 64,00 
Welke zakelijke mobiele provider past bij mij?

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de Nederlandse netwerken tot de wereldtop behoren. De dekking tussen providers verschilt wel. Op de website van de mobiele aanbieder wordt een kaart getoond met dekkingsinformatie. Daar kun je checken hoe de netwerkdekking bij jou in de buurt is. 

Als de dekking goed is, hoeft dit niet te betekenen dat je overal bereikbaar bent. Is jouw kantoor bijvoorbeeld zwaar geïsoleerd of werk je in een gebouw met een stalen constructie? Dan kan het zijn dat je naar buiten moet om jouw mobiel te kunnen gebruiken. Bel je met KPN, T-Mobile of Vodafone? Dan kan je ook mobiel bellen via wifi.

Het Duitse onderzoeksbureau P3 doet regelmatig onderzoek naar de mobiele netwerken in Nederland. Via sTN bel je als ondernemer met korting via de zakelijke netwerken van KPN, T-Mobile of Vodafone. Alle drie deze providers krijgen in het onderzoek het predicaat 'uitstekend'. De uitkomst van de onderzoeken vind je op de website van het onderzoeksbureau.

De tarieven voor zakelijk bellen en internetten buiten Europa kunnen snel oplopen. Bel je dus vaak voor zaken buiten de EU? Zorg dan dat je een passend abonnement kiest. Hieronder een overzicht per provider.

T-Mobile: onbeperkt in de VS

Ga je als ondernemer vaak op zakenreis naar de VS? T-Mobile heeft standaard in het pakket onbeperkt bellen en sms’en als je in de VS bent. Je belt dan via het T-Mobile USA netwerk. Met het onbeperkt internet abonnement van T-Mobile bel je ook gratis naar de VS.

Ben je buiten de EU of de VS? Dan internet je voordeliger met een Travel & Surf pas.  

Vodafone: voordelig buiten de EU en de VS.

Vodafone heeft de Worry free Rest of World buitenlandbundel waarmee iedere internationale ondernemer goedkoper belt, sms’t of internet. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

KPN: voordelige bundels.

KPN heeft buitenlandbundels waarmee je goedkoper kunt bellen, sms’en of internetten buiten de EU. Bel je via sTN? Neem contact op met onze servicedesk en we zetten de bundel voor je aan.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”

Handig: My T-mobile app.

Altijd en overal toegang tot jullie abonnementen.

  • Op elk moment jouw actuele verbruik bekijken.
  • Zelf je abonnement aanpassen.
  • Online je facturen bekijken en downloaden.
Afbeelding

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Afbeelding

Ben je toe aan een nieuw zakelijk mobiel toestel?

Wij vinden de beste aanbieding voor jouw zaak.

Zoek je een goedkoop toestel om alleen mee te bellen? Of toch de nieuwste Samsung of iPhone met veel opslagcapaciteit? De vergelijkingssites schieten als paddenstoelen uit de grond. En er is super veel keuze. Wat is echt het beste toestel voor jou als ondernemer? Bespaar jezelf de tijd en het gedoe om het uit te zoeken. Wij vinden de beste prijs.

Vraag offerte aan.

Daarom kies je voor sTN

Onafhankelijk advies

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van één telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Al 2.000 bedrijven gingen je voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.