Zakelijk bellen via KPN

Met een top netwerk dat klaar is voor 5G, kunt u vertrouwen op supersnel, betrouwbaar en veilig internet. Vanwege onze voordelige prijsafspraken met KPN profiteert u van een aanzienlijke korting op de abonnementen van KPN Zakelijk Mobiel.

 

Zorgeloze telefonie voor grootzakelijk gebruik


Is uw bedrijf groter dan 20 medewerkers dan helpen we u graag met een offerte op maat. Door onze prijsafspraken met KPN kunt u vertrouwen op het beste netwerk van Nederland tegen zeer voordelige tarieven. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we graag uw wensen.

Advies op maat    >> 

De voordelen op een rij:

 


KPN heeft ‘Beste mobiele netwerk van Nederland’ volgens Ookla®

Ookla® is een onafhankelijke test onder gebruikers. KPN komt hierin als beste naar voren als het gaat om mobiele dekking, heeft de hoogste download- en uploadsnelheden en heeft het snelste 5G netwerk.

 

Offerteaanvraag - Plan een adviesgesprek

 

Michel Jonkman

Chef Materieel K_Dekker

''Al sinds de opkomst van de mobiele telefonie zijn wij deelnemer bij sTN. Het advies en de service is altijd goed geweest, daar hecht ik veel waarde aan.’’

Bert Jonker

Financieel Directeur NTP

“sTN betekent voor mij flexibiliteit. We hebben 350 mobiele en vaste aansluitingen, dus dat is belangrijk! sTN is goed bereikbaar en kan snel schakelen.

Daarom kies je voor sTN

Onafhankelijk advies

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. We zijn niet afhankelijk van één telecomprovider. We zoeken simpelweg de beste aanbieding, zodat jij nooit teveel betaalt.

Al 2.000 bedrijven gingen je voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. We helpen kleine en grote bedrijven uit alle denkbare branches. Doordat we collectief inkopen, bespaar ook jij op je internet en telefonie.