Voor elke ondernemer de meest voordelige internetoplossing. sTN helpt je besparen!

Met zakelijk internet van KPN werk je razendsnel en alleen bij sTN profiteer je tot 40% korting op je abonnement. Haal het beste uit je bedrijf met sTN.

Daarom kiezen ondernemers voor KPN via sTN


Zakelijk internet tot 1000 Mbit

Overal perfecte wifi op de zaak

Tot wel 40% korting

Bestellen bij sTN is goedkoper dan direct bij KPN

Wij snappen dat je als ondernemer geen zorgen wilt maken over je internetverbinding. KPN biedt razendsnel internet tot maar liefst 1000 Mbit over glasvezel. Daarom kiest sTN voor KPN. Dankzij onze unieke inkoopvoordelen profiteer jij tot wel 40% korting op de abonnementskosten. Dat is pas slim ondernemen.

 

Tot 40% korting op zakelijk internet van KPN door:

  • Collectieve inkoop.
  • Telecompartner van de brancheorganisaties.
  • Unieke prijsafspraken met KPN.

Kunnen wij je helpen?


Een van onze adviseurs helpt je graag verder.
Je bereikt ons op: 0348 – 49 50 51.

 

 

Offerteaanvraag Internet

 

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Veelgestelde vragen zakelijk internet

Je zakelijke internetgebruik is vaak veel groter dan je internetgebruik voor thuis. Je bent er meer uren mee bezig, werkt met zwaardere programma’s en hebt misschien ook wel medewerkers die ook online moeten werken. De benodigde snelheid, soort router en benodigde functionaliteiten zijn voor zakelijk internet dan ook anders dan bij particulier internet. Door zakelijk internet af te sluiten weet je zeker dat er is meegekeken naar de behoeftes van jouw organisatie en dat je daarmee dus een passend internetabonnement hebt. Een ander verschil tussen zakelijk internet en particulier internet is hoe je het terugziet in je boekhouding. Een zakelijk abonnement kan je aftrekken van je winst. Zakelijk internet zal voor de meeste ondernemers onder de streep dan ook goedkoper zijn.

Zakelijke internet providers in Nederland zijn onder meer T-Mobile, Vodafone (Ziggo) en T-Mobile. sTN werkt voor een superstabiele internetverbinding samen met de nummer 1 aanbieder van Nederland: KPN.

Veelgestelde vragen algemeen

Je kunt de sTN servicedesk bellen of mailen. Bel: 0348 – 49 50 51 (ma-vrij 08.30-17.00), mail: helpdesk@stn.nlof vul het contactformulier in en we bellen jou terug.

We begrijpen dat je gewoon goed en snel geholpen wil worden. Daarom doen we niet aan keuzemenu’s en wachtrijen. Als je belt krijg je meteen een van onze ervaren servicedeskmedewerkers aan de lijn.

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. Doordat wij groot inkopen kunnen we al onze klanten korting bieden. Hoe dat zo is gekomen lees je in de geschiedenis van sTN.

De Stichting Telecomgebruikers Nederland (sTN) is de belangenbehartiger voor het MKB en maakt zich sterk voor 3 doelstellingen:

  • Behartigen van de telecombelangen van zakelijke gebruikers.
  • Eerlijke kennis delen over de telecommarkt.
  • Kortingen op de telecom voor het bedrijfsleven
  • (ondergebracht bij sTN Telefact, mede om de onafhankelijkheid van de stichting te borgen).

Alles over de stichting.

De datum dat de factuur uitkomt is bij iedereen anders. Dit heeft te maken met de ingangsdatum van je abonnement. Je betaalt pas vanaf het moment dat je internet hebt. Je kunt de datum van je betaaldag opvragen bij onze helpdesk.

Ja, het is alleen mogelijk om te betalen via automatische incasso. Tijdens je bestelling vul je je IBAN in en ga je een betalingsverplichting aan. Als je voor een jaarcontract kiest, is dit voor minimaal 1 jaar. Je betaalt vanaf de aansluitdatum. Na een jaar ben je vrij om iedere maand op te zeggen. Kies je voor maandelijks opzegbaar? Ook dan betaal je vanaf de aansluitdatum. Je bent iedere maand vrij om op te zeggen.