Voor elke ondernemer de meest voordelige internetoplossing. sTN helpt je besparen!

Met zakelijk internet van KPN werk je razendsnel en alleen bij sTN profiteer je tot 40% korting op je abonnement. Haal het beste uit je bedrijf met sTN.

Daarom kiezen ondernemers voor KPN via sTN


Zakelijk internet tot 1000 Mbit

Overal perfecte wifi op de zaak

Tot wel 40% korting

Bestellen bij sTN is goedkoper dan direct bij KPN

Wij snappen dat je als ondernemer geen zorgen wilt maken over je internetverbinding. KPN biedt razendsnel internet tot maar liefst 1000 Mbit over glasvezel. Daarom kiest sTN voor KPN. Dankzij onze unieke inkoopvoordelen profiteer jij tot wel 40% korting op de abonnementskosten. Dat is pas slim ondernemen.

 

Tot 40% korting op zakelijk internet van KPN door:

  • Collectieve inkoop.
  • Telecompartner van de brancheorganisaties.
  • Unieke prijsafspraken met KPN.

Kunnen wij je helpen?


Een van onze adviseurs helpt je graag verder.
Je bereikt ons op: 0348 – 49 50 51.

 

 

Offerteaanvraag Internet

 

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Veelgestelde vragen internet

Traag internet is vervelend. Een langzame internetverbinding is niet altijd makkelijk te verhelpen omdat het verschillende oorzaken kan hebben.

Check altijd eerst even de snelheid van je internet

De snelheid van je internet test je op speedtest.net

Internetsnelheid wordt weergegeven in megabits per seconde (Mb/s). Ligt je downloadsnelheid onder de 50Mb/s? Dan is het voor jouw bedrijf misschien goed om over te stappen op sneller internet. Bestel nu een internet abonnement met korting via sTN.

Is je snelheid op orde?

Check dan nog onze tips voor traag internet.

Mbps staat voor megabit per seconde. Mbp/s wordt altijd weergegeven voor de downloadsnelheid en de uploadsnelheid. De downloadsnelheid geeft aan hoe snel je bestanden binnen kan halen, een internetpagina openen of een serie kijken via Netflix. Uploadsnelheid geeft aan hoe snel een mail met bijlagen kan versturen en hoe snel je berichten kunt plaatsen op Facebook of Instagram.

Mbits wordt nog wel eens verward met Mb. Mb is een megabyte. Deze geeft de grootte van bestanden weer, bijvoorbeeld foto’s of video’s. Als je wil weten hoeveel MB’s je per seconde kunt downloaden, deel je de Mbps door 8. Wanneer je een internetabonnement hebt van 20 Mbps dan houdt dit in dat je 20:8 = 2,5 MB’s per seconde kunt downloaden.

De internetsnelheid die past bij jouw bedrijf is afhankelijk van je gebruik. Traag internet zal niet alleen de productiviteit van je medewerkers verlagen. Het is ook een bron van irritatie die het werkplezier kan vergallen. Niet iets om op te bezuinigen dus.  

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de internetsnelheid?

  • Allereerst natuurlijk het aantal medewerkers met wie je online bent. Ben je ZZP’er? Dan kan je goed vooruit met 50mb/s. Vanaf 5 medewerkers raden we 100 mb/s aan.
  • Vervolgens is de aanwezigheid van VoIP telefonie een belangrijke factor. Voor VoIP heb je 150 kbps per gelijktijdig gesprek nodig.
  • Kijk tot slot naar het type programma’s en de intensiteit van het gebruik. Bel je bijvoorbeeld vaak via videoconferencing? Werken je medewerkers met online programma’s voor orderverwerking of voorraadbeheer? Stuur je vaak grote bestanden naar klanten (zoals bij grafische bedrijven)?

Advies op maat?

Onze medewerkers kunnen met je meedenken en vinden een geschikt abonnement voor je. Neem contact op.

 

Phishing is deze dagen nog steeds een belangrijk probleem voor menig bedrijf. Cybercriminelen vinden steeds sluwere en snellere manieren om ervoor te zorgen dat ze bij klantgegevens van je organisatie kunnen. Phishing via sms is hierbij de laatste tijd populairder dan ooit.

Lees onze tips om phishing te herkennen en te voorkomen. 

Je kunt overstappen naar een andere internetprovider als het contract met je huidige provider afloopt. De meeste abonnementen hebben een looptijd van 1 of 2 jaar. Daarna wordt je contract steeds stilzwijgend verlengd met een maand en kan je elke maand opzeggen. Als je op tijd overstapt, sluit je nieuwe abonnement naadloos aan op je oude.

Gebruik je het e-mailadres via je internetprovider (bv: @kpn.nl of @ziggo.nl? Dan raak je dit e-mailadres kwijt bij een overstap.

Wil je niet steeds bij de overstap naar een andere internetprovider een nieuw e-mailadres krijgen? Kies dan voor een webmailadres, zoals Outlook, Hotmail of Gmail. Deze e-mailadressen zijn niet gekoppeld aan een internetprovider.

ADSL, kabel en glasvezel zijn alle drie vormen van breedbandinternet. Breedbandinternet staat bekend als een snelle en stabiele internetverbinding.
Veelgestelde vragen algemeen

Je kunt de sTN servicedesk bellen of mailen. Bel: 0348 – 49 50 51 (ma-vrij 08.30-17.00), mail: helpdesk@stn.nlof vul het contactformulier in en we bellen jou terug.

We begrijpen dat je gewoon goed en snel geholpen wil worden. Daarom doen we niet aan keuzemenu’s en wachtrijen. Als je belt krijg je meteen een van onze ervaren servicedeskmedewerkers aan de lijn.

Iedere dag bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders. Doordat wij groot inkopen kunnen we al onze klanten korting bieden. Hoe dat zo is gekomen lees je in de geschiedenis van sTN.

De Stichting Telecomgebruikers Nederland (sTN) is de belangenbehartiger voor het MKB en maakt zich sterk voor 3 doelstellingen:

  • Behartigen van de telecombelangen van zakelijke gebruikers.
  • Eerlijke kennis delen over de telecommarkt.
  • Kortingen op de telecom voor het bedrijfsleven
  • (ondergebracht bij sTN Telefact, mede om de onafhankelijkheid van de stichting te borgen).

Alles over de stichting.

De datum dat de factuur uitkomt is bij iedereen anders. Dit heeft te maken met de ingangsdatum van je abonnement. Je betaalt pas vanaf het moment dat je internet hebt. Je kunt de datum van je betaaldag opvragen bij onze helpdesk.

Ja, het is alleen mogelijk om te betalen via automatische incasso. Tijdens je bestelling vul je je IBAN in en ga je een betalingsverplichting aan. Als je voor een jaarcontract kiest, is dit voor minimaal 1 jaar. Je betaalt vanaf de aansluitdatum. Na een jaar ben je vrij om iedere maand op te zeggen. Kies je voor maandelijks opzegbaar? Ook dan betaal je vanaf de aansluitdatum. Je bent iedere maand vrij om op te zeggen.