De beste prijs met ouderwets goede service.

Wil jij zeker weten dat je niet te veel betaalt voor internet en telefonie? sTN is niet afhankelijk van 1 provider. Wij zoeken simpelweg de voordeligste aanbieding voor jouw situatie. Doordat wij slim onderhandelen met de grote telecom- en internetproviders, ontvang jij een mooie korting.
Benieuwd of we jouw internet- en telefonierekening ook omlaag krijgen? Daag ons gerust uit. Ons advies is altijd gratis en je zit nergens aan vast. Samen gaan we op zoek naar de beste keuze voor jou.

 

sTN, dé telecompartner van Zakelijk Nederland

Mobiele telefonie


Stap zonder aansluitkosten over naar KPN, T-Mobile of Vodafone. Sim Only of met een telefoon. Natuurlijk met behoud van jouw nummer.

Lees meer

VoIP


Bespaar op je belkosten met het nieuwe zakelijk bellen. Bel via een telefooncentrale in de cloud over het betrouwbare netwerk van KPN.

 

Lees meer

Internet


Razendsnel en veilig werken doe je met zakelijk internet van KPN via STN. KPN biedt razendsnel internet tot maar liefst 1000 Mbit over glasvezel.

Lees meer

2.000 bedrijven
gingen je voor.

Betrouwbare service.

Korting door collectieve inkoop.

Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB.

Martijn Abers

Algemeen directeur Nederlandse Kappersakademie

 “Onze drama’s met internettelefonie zijn verleden tijd. we zijn nu gewoon goed bereikbaar en bellen ook nog eens tegen een scherp tarief.”

Lillian Hoed

Projectmanager Hendrikse Wegenbouw

 “Mijn contactpersoon bij sTN nam echt de tijd om naar me te luisteren en de mogelijkheden met me door te spreken.”